LIVRARE

Casafrumoasa.ro oferă clienților săi:

  • LIVRARE PRIN CURIER GRATUITĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI PENTRU TOATE COMENZILE ÎN VALOARE DE PESTE 1000 RON. În acest moment, www.casafrumoasa.ro nu oferă livrare internațională.

În cazul în care valoarea comenzii nu depășește suma de 1000 RON, costurile de livrare vor fi suportate de catre client, după cum urmează:

Sameday Courier: 25 RON

Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al magazinului online www.casafrumoasa.ro și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la predarea către dumneavoastră.

La primirea coletului, va rugam verificati pachetul si prezenta facturii fiscale.

  • RIDICAREA PERSONALA DIN MAGAZIN

Produsele se pot ridica gratuit din magazinele Casa Frumoasa Men’s Fashion Calea Victoriei sau Casa Frumoasa Women’s Fashion Calea Victoriei. Pentru aceasta optiune este disponibila doar plata prin card online.

TERMENUL DE LIVRARE A COMENZII

Comenzile sunt trimise în maximum 3 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. ATENȚIE! Este vorba despre zile lucrătoare, regim căruia se supun și comenzile plasate în weekend, prima zi lucrătoare din săptămână fiind considerată ziua de luni.

EXEMPLU:
Dacă vei plasa comanda marți la ora 14:00 – atunci coletul ar trebui să ajungă la tine până la finalul zilei de joi. Dacă va fi plasată sâmbătă la ora 14:00 – coletul va fi trimis până marți, la finalul zilei.
ÎN SITUAȚII EXCEPȚ
IONALE TERMENELE DE MAI SUS POT FI PRELUNGITE, FAPT DESPRE CARE CLIENTUL VA FI INFORMAT CÂT DE REPEDE POSIBIL DE CĂTRE CASAFRUMOASA.RO.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați pe adresa customer@casafrumoasa.ro sau la numărul de telefon 0755 604 604.