INFORMAȚII RETUR

Produsele comercializate în magazinul online www.casafrumoasa.ro se pot returna în termen de 14 zile de la data livrării acestora.

Aveți obligația de a respecta pașii procedurii de retur, procedura explicată în formularul de retur livrat împreună cu produsul. Puteți vizualiza instructiunile si formularul de retur aici.
Pentru a face returul, nu este obligatoriu să fie completat formularul de retur.

Recomandarea noastră este ca produsele să fie returnate prin firma de curierat rapid

Produsele returnate trebuie expediate la adresa: SC CASA FRUMOASA STORES SRL, Calea Victoriei 63-81 (int. George Enescu), cod postal 010065, sector 1, București.

Pașii pentru realizarea unui retur:

  1. 1. Verificați dacă produsul prezintă etichetele sau elementele de autenticitate și dacă termenul de retur se încadrează în limita de 14 zile calendaristice. Nu se accepta produsele care nu prezintă etichetele sau elementele de autenticitate, care prezintă elemente lipsă sau în situația pieselor de încățăminte, dacă nu sunt însoțite de cutia produsului.
  2. 2. Completați formularul de retur cu datele dumneavoastră. Puteți completa formularul de retur de aici.
  3. 3. Puneți produsele, împreună cu acest formular, în cutia în care s-a realizat expedierea sau într-o altă cutie.
  4. 4. (OPȚIONAL) Contactați-ne telefonic la numărul de telefon 0755 604 604 sau via e-mail la adresa customer@casafrumoasa.ro pentru a anunța expedierea returului.

În situația fiecărui retur, se va rambursa contravaloarea produsului prin transfer bancar în contul din care s-a făcut plata. Pentru plățile ramburs, restituirea contravalorii produselor se va face in contul comunicat in formular, in maxim 14 zile de la primirea coletului de retur. Nu se vor procesa schimburi de mărime sau produs.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați pe adresa customer@casafrumoasa.ro sau la numărul de telefon 0755 604 604.

PREVEDERI LEGALE

Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonanței de Urgență 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță, în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor aveți dreptul de a denunta Contractul de Vânzare, de a returna Produsele și de a primi înapoi contravaloarea acestora.

Produsele de pe www.casafrumoasa.ro pot fi returnate numai dacă sunt într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite, netestate, nedesfacute și cu sigiliul și ambalajul original intacte, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunţă la cumpărare, fără penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

                                                                     
Compania își rezervă dreptul de a refuza returnarea acelor Produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fără a ne limita la: lenjeria intimă sau costume de baie, produse care nu prezintă etichetele originale, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorată sau lipsește, produse care prezin urme de uzură, produse a căror etichete au fost îndepărtate, etc. 

Compania are obligația de a rambursa contravaloarea Produsului în termen de maxim 14 de zile de la denunțarea Contractului, dar nu înainte de returnarea Produsului. Prin excepție, dacă în urma returnării Produsului se constată ca acesta a fost deteriorat și nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului dacă nu este returnat în ambalajul original intact.

 —————————————————————————————————————-

Orice cheltuieli cu privire la livrarea retururilor neconforme, care sunt refuzate din cauza nerespectării procedurii de retur, vor fi suportate de către dumneavoastră.
Cheltuielile cu privire la returnarea produselor aflate în perioada de garanție, după perioada de retur de 14 zile calendaristice, vor fi suportate de către dumneavoastră.

Dacă renunțarea la cumpărare se va face în mod repetat, atunci va fi considerată un abuz, Compania rezervându-și dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați pe adresa customer@casafrumoasa.ro sau la numărul de telefon 0755 604 604.

ADRESA DE RETUR

SC CASA FRUMOASA STORES SRL, Calea Victoriei 63-81 (int. George Enescu), cod postal 010065, sector 1, București.