CUM PLATESC

Numerar la livrare

Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comandare si veti plati produsele direct curierului Sameday sau Urgent Cargus care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura si chitanta.

Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

Daca ati ales metoda de plata ”Online prin card bancar “ este necesar sa introduceti datele cardului dumneavoastra de credit in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

– la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

  • Star BT – 2 rate

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 2 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium. 

Pentru a plati online cu cardul in rate, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online prin card bancar”, “Plata in rate” si optiunea “Banca Transilvania in 2 rate”. Platile online sunt procesate direct de catre BT prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila

0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

  • BCR – 3 rate

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website casafrumoasa.ro si beneficiezi de oferta standard de 3 rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt inscrisi automat si gratuit toti clienţii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, EPB Platinum sau World Signia MasterCard.

Pentru a plati online cu cardul in rate, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online prin card bancar”, “Plata in rate” si optiunea “Banca Comerciala Romana in 3 rate”. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

  • BRD Finance – 3 rate

Prin cardul de credit BRD beneficiezi de 3 rate fara dobanda achitate online si este disponibil pentru orice produs listat in site-ul casafrumoasa.ro.

Pentru a plati online cu cardul in rate, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online prin card bancar”, “Plata in rate” si optiunea “BRD Finance in 3 rate”. Platile online sunt procesate direct de catre BRD Finance prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru asistenta, poti contacta banca la: +4 021 302 6161 (apelabil din orice rețea)  

TelVerde: 0800 803 803 (gratuit, disponibil doar in reteaua fixa Telekom Romania)  

*BANCA/*22622 (tarif normal în reteaua Orange si Vodafone).

  • Alpha Bank – 4 rate

Programul de plata in 4 rate fara dobanda este disponibil doar pentru plati online, pe site-ul casafrumoasa.ro. 

Pentru a plati online cu cardul in rate, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online prin card bancar”, “Plata in rate” si optiunea “Alpha Bank in 4 rate”. Platile online sunt procesate direct de catre Alpha Bank prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru asistenta poti apela banca, de luni pana vineri, in intervalul 8:30 – 20:30 la: 

Tel Verde: 08008 alpha (08008 25742);

Apel gratuit Telekom Romania; *alpha (*25742) – Orange si Vodafone;

Apeluri internationale: (021) 455.99.99.