POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre politica de confidentialitate a site-ului casafrumoasa.ro. De asemenea, sunt prezente si cateva linkuri utile legate de acest subiect.

Cine suntem?

Casa Frumoasa Stores este o societate cu raspundere limitata, infiintata in anul 2005.

Adresa site-ului web este: https://casafrumoasa.ro. Detalii de contact gasesti aici: casafrumoasa.ro/contact/

 

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

Newsletter

Site-ul casafrumoasa.ro colecteaza datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatori, in scopul informarii periodice, folosind posta electronica, privind activitatea Casa Frumoasa sau produsele vandute.
În cazul în care nu mai doriți sa comunicam prin Newsletter, folositi optiunea „Dezaboneaza-te„.

Produsele vandute prin casafrumoasa.ro

Site-ul casafrumoasa.ro colectează urmatoarele date cu caracter personal, furnizate de catre clientii Casa Frumoasa în cadrul înscrierilor on-line:

 1. Nume si Prenume;
 2. Adresa de e-mail;
 3. Numarul de telefon;
 4. CNP-ul (Codul Numeric Personal);
 5. Seria si Numarul actului de identitate;
 6. Codul personal RUP;
 7. Adresa;
 8. Numele firmei / companiei;
 9. CUI-ul sau CIF-ul;
 10. Adresa firmei / companiei;
 11. Contul Bancar;
 12. Adresa de IP;
 13. Loguri ale actiunilor utilizatorilor (inregistrare, plata, abonare, dezabonare) si loguri de acces.

Colectarea acestor date personale are urmatoarele scopuri:

 • trasabilitatea inregistrarii la comenzile de pe site, necesara in cazul unor cereri, sesizari sau reclamatii ale clientilor casafrumoasa.ro;
 • procesarea platii on-line prin procesatorul euPlatesc.ro pentru metoda de plata Card;
 • confirmarea manuala a platii pentru metoda de plata Transfer Bancar;
 • facturarea automata dupa validarea inregistrarii si a platii taxei de participare.

În cazul în care nu doriți colectarea acestor date, nu vă plasati comenzi pe casafrumoasa.ro

Cu cine partajăm datele tale?

Plati on-line

Site-ul casafrumoasa.ro este interfatat cu procesatorul de plati euPlatesc.ro pentru a facilita plata on-line cu cardul bancar. Prin interfata API implementata in platforma site-ului Casa Frumoasa, conform standardului definit de euPlatesc.ro, casafrumoasa.ro trimite catre euPlatesc.ro urmatoarele date colectate la inregistrare: Nume si Prenume; Adresa de e-mail; Numarul de telefon; Adresa de IP.

Procesatorul de plati euPlatesc.ro poarta de asemenea responsabilitatea colectării datelor – detalii privind Politica de confidențialitate euPlatesc.ro gasiti aici: https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php

Analize și statistici de trafic

Site-ul casafrumoasa.ro poate colecta datele voastre automat, numai pentru trafic şi statistici, cum ar fi ora si durata vizitei, paginile vizitate, sistemul de operare şi adresa IP – prin aplicația Google Analytics, ce poarta responsabilitatea colectării datelor.
Folosim Google Analytics, serviciu oferit de Google Inc. care generează statistici detaliate despre traficul pe un site web şi sursele traficului, şi care măsoară conversiile şi vânzările. Google Analytics foloseşte “cookie-urile” stocate în computerul dumneavoastră pentru a ajuta la analiza modului cum utilizatorii folosesc site-ul casafrumoasa.ro.
Puteţi preveni sau opri instalarea şi stocarea de cookie-uri prin setările browserului, descărcând şi instalând în mod gratuit Opt-out Browser Add-on disponibil la https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. În acest caz nu veţi putea folosi toate funcţiile siteului.

Cât timp îți păstrăm datele?

Dacă lași un mesaj in sectiunea Contact, daca te inregistrezi la Newsletter sau comanzi un produs, datele sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa te vom putea recunoaste dupa mesajele/inregistrarile tale următoare.

Pentru utilizatorii care se abonează la Newsletter-ul Casa Frumoasa pe site-ul nostru web, stocăm informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând. De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale?

Dacă ai lasat un mesaj in sectiunea Contact, daca te-ai abonat la Newsletter-ul Casa Frumoasa sau daca ai comandat un produs pe site-ul casafrumoasa.ro, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine, daca acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Cererile tale de interogare sau stergere date personale trebuie adresate pe e-mail, la adresa office@casafrumoasa.ro si vor fi solutionate in termenul legal de 30 de zile.